VIER GOEIE WYN, KOS EN KULTURE

Hello world!
March 13, 2017
SUID-AFRIKA VERHOOG WYN UITVOERINGS WAARDE-SYFERS
March 15, 2017

Die Soweto wyn en leefstyl fees het ontplof by die Soweto Teater op die eerste naweek in Maart. Sedert die onstaan, het die fees gegroei op skaal en omvang en betrek nou duisende van die plaaslike en internasionale besoekers elke jaar.

Duisende het gestroom na die fees en omliggende strate vir ‘n naweek en #72 uur van verkennings en viering van trotse Suid-Afrikaanse wyn, musiek en kos kulture.Twaalf jaar gelede het die Soweto wyn fees afgeskop met die visie om hierdie trotse Suid-Afrikaanse produk te deel met die Soweto gehoor. Met onophoudende gesels en vermaak by die jaarse fees was gaste verheug om die hoeveelheid gasvryheid aan te bied vir die uitstallers.

Die fees se vennootskap met die Soweto Teater het toegelaat dat dit floreer in veeldoenige kompleksies, die ideale agtergrond wat die kultuur van somer wyn verteenwoordig, bied aan ‘n verskeidenheid van feestelike onthaal, buite en binne, om eksklusiewe wyne en ontwerpers blootstelling te gee en om ruimte te skep vir genoeg publike parkering saam met die lokaal.

Die Soweto wyn fees, trots en onverskonend Afrika, is ontwerp om kaapse wyne na Johannesburg se grootste voorstede van Soweto, bekend vir sy unieke styl en kunstenaars om ou wyne etikette en kultuur te revolusioneer en in elke opsig Afrika te maak. Die fees het die wonderlikste geintegreerde gebeurtenis in Johannesburg geword, waar rooi, wit rose wyn die enigste kleure is wat gesien kan word.